Studio

Välkommen till min Studio. En ateljé och showroom för min konst.

Min studio ligger i centrala Göteborg i närheten av Korsvägen och Carlanderska parken. Adressen är Kristinehöjdsgatan 15.
Här arbetar jag med mina målningar, ställer ut och har ibland kurser. Jag håller öppet lite då och då. Du är alltid välkommen att titta på mina tavlor, min poesi, sagor eller fotoböcker. Du kan också köpa min CD med avslappning och mentalträning. Boka en tid eller titta förbi när det är öppet. Slink in, sitt ner, prata, fråga eller läs lite om kurserna.

Är Du intresserad av att måla, teckna, gå en utbildning eller hyra tillfällig ateljéplats i Göteborg

På 10 minuters promenad hittar du Näckrosdammen som ger skön vila och avkoppling Vill du ha tillgång till stadens brus och hela avenyn med Konstmuseum, Konserthus, Teater och biografer, promenerar du ytterligare 5 minuter.

Själva studion ligger på en parallellgata med mycket liten biltrafik och här kan man få arbeta ostört i en lugn miljö. Tillgång till toalett och handfat. Vattenkokare, te och snabbkaffe. En skön fåtölj finns att vila i eller så lånar du yoga-mattan i förrådet. Lokalen har i ingen kyl eller möjlighet till matlagning.

Det finns möjlighet att hyra lokalen som galleri om du vill ställa ut. Ateljé plats om du vill måla vid enstaka tillfälle eller så kan du använda lokalen till föredrag. Projektor och filmduk finns. Du kan också boka en grupp för avslappning, meditation och lyssnarskap.

Självklart är du varmt välkommen på mina kurser. De är vanligtvis förlagda till helgerna.

IMG_6436 IMG_6973 IMG_6453Version 2  IMG_6519

 

Hyra Ateljéplats;

ett bord och en skiva,

300 kr per dag

500 kr per två dagar

1000 kr per vecka

Ser helst att Du använder färger utan stark lukt, då det kan finnas fler i lokalen.

Ser fram emot att höra av dig .

Vänligen Gaila

info@gaila.se