Studio

Art by Gaila – Studio. 

Mina målningar är för tillfället magasinerade i Rollsbo industriområde i Kungälv. Här har jag även möjlighet att måla eller visa min konst.
Jag målar på min fritid och umgås gärna med mina målningar. De inspirera mig att förbereda för utställningar, skriva böcker, sagor, dikter och skapa bildspel. Du är alltid välkommen att titta på mina tavlor, min poesi, sagor eller fotoböcker. Det går bra att sitta ner, prata, ställa frågor eller läsa lite om kurserna. Kanske lyssna på min CD med avslappning och mentalträning. Boka en tid via mail så ses vi för att titta närmare på min konst.

Är Du intresserad av att börja måla, eller gå en utbildning i Vedic Art, med mig som inspiratör och lärare?

Jag håller kurser och utbildning inom Vedic Art, på begäran. Du anordnar jag kommer. Det spelar ingen roll var du bor. Sverige eller utomlands. Jag är fri att ta mig dit. Det är mitt sätt at förmedla kunskapen inom Vedic Art. Att vara på plats, närvarande och i nuet. Starkt förankrad i alla de principer som leder oss till en djupare förståelse av livet och meningen med just vårt eget. Min bakgrund i Vedic Art och min kontakt med grundaren Curt Källman gör det till en självklarhet att jag vill vara tillsammans med dig som elev, möta dig på plats, livs levande. Bära kunskapstraditionen vidare i själ ovh hjärta genom starka möten i konsten och livet.

Självklart är du varmt välkommen på kurser jag själv anordnar.

 

Är Du intresserad av Coaching eller Consulting ? 

När som helst i livet kan vi behöva hjälp och stöd. Min tidigare profession i mental träning, stresshantering, personlig och andlig utveckling, flera olika healingmetoder, kroppsterapi och beteendemedicin i kombination med tio års handledar- erfarenhet inom Vedic Art på hel- och deltid ger mig unika förutsättningar för att ge dig just det du behöver.

Boka en tid för kreativ coaching och consulting. Du får hjälp att hitta vad som är viktigast för dig och vad du behöver prioritera. Jag strukturerar upp din karriär, din arbetsplats och ditt privatliv för att du ska kunna utveckla din fulla potential inom ditt område.

 

Är Du intresserad av Healing eller Numerologi ? 

Healing by Gaila

Kort bakgrund: jag har en mångårig erfarenhet av Healing. Utbildad och verksam i flera år som Reiki Healig Master, initierad i Shamanism, och genom gått flera steg i healing touch – applicerbara metoder för valfri vård på sjukhus, äldrevård och andra hälsofrämjande instanser.  Studerat shamanism under en termin på Gävle universitet, samt Beteendemedicin och hälsopsykologi på Mittuniversitetet i Östersund. En session med mig innebär att du blir sedd och hörd. Kan delge mig den problematik du vill ha hjälp att lösa upp och därefter börjar arbetet. Jag har alltid tillgång till alla metoderna och litar fullt ut på min starka och välutvecklade intuition när det gäller hur jag ska använda dem på rätt sätt just för dig.

 

Numbers by Gaila

Under tio år har jag räknat ut människors numeriska tal enligt den grekiska metoden, baserad på Pythagoras sats. Med hjälp av din födelsedag och ditt fullständiga dopnamn gör jag en grunduträkning av åtta tal, primärtal och sekundärtal. Dessa visar vad du behöver veta om din livsväg, ditt ödestal, själens önskan, och din attityd, Utöver det tittar jag på tal som visar hur andra människor uppfattar dig och det första intrycket de får av dig. Vidare om det finns underliggande tal som vilseleder och hindrar dig att gå din livsväg och leva i din fulla potential.

Vid behov kan jag erbjuda en fördjupad uträkning där vi även tittar på kopplingen av dina tal till planeter.

Du kan beställa ditt numerogram på distans och får sedan en textmassa på ca4-5 A4 sidor med posten.

Ser fram emot att höra av dig .

Gaila

info@gaila.se